shkarko muzika popullore te tjera

Përshëndetje, këtu keni disa mp3 për shkarkim:

Bajrush Doda

Batllava

Dervish Shaqa

Ibrahim Muçaj e Islam Mustafa

Rifat Berisha

Rifat Draga

Rizah Bllaca

Salih e Feriz Krasniqi

Sylë Mahalla

Tahir Drenica e Hashim Shala

Të bijtë e Sef Mleqanit I

Të bijtë e Sef Mleqanit II

Vëllezrit Dugolli

Vëllezrit Gashi

Vëllezrit Qetaj


Agim Gashi Amerikë po ku tjetër

Ali Zogjani e Jakup Krasniqi Dy tupana

Augustin Uka Kënga e Demë Ahmetit

Augustin Uka Kënga e Pal Nillit

Augustin Uka U nis pasha prej Stambollit në Shkodër

Batllava Kënga e Tefik çangës

Skënder Buzhala dhe Emin Rraci Këngë folklorike - arshikie 30 minuta

Dida, çela dhe Kovaçi Djemtë e Kosovës lavdi paqin

Feriz e Ali Krasniqi Mora abdesin

Feriz Krasniqi Kënga e Ali Bajraktarit (Muja e Halili)

Lan Dobra Bajram Curri i hypi atit 13.01.1989

Grupi Llapi Me bismele, allah në selamet

Halil Bytyqi e Rrahman Pagarusha Andërr kesh

Halit Gashi Oj Kosovë e dashur, oj toka shqiptare

Hasan Izbica e Ibish Broja Kënga e Hamzë Kazazit

Ibish Broja e Rexhë Gashi Kënga e Demë Salihit

Ibish Mulaku (Broja) Kënga e Dylberes Fatime

Ibish Broja e Rexhë Gashi Kënga e Miftar Hasanit

Imer Sefa e Naim Krasniqi Kënga e Mahmut Pashës

Isë Llapçeva e Qerim Gashi Po shkon nuse në kali algj

Fazli, Naip e Florim Morina Kënga e Imer Popocit 17.07.1991

Këngë kreshnike, Kënga  e Mehmetit Shpendit

Këngë popullore, Grupi Qamili i Vogël (1986), Maroma një kafe

Mahmut Ferati N'qafë më paqi ju moj nanë (në odë)

Mahmut Ferati, Milaim Mezini, Baki Bakiu Dert mi dert

Marash Krasniqi Këngë kurbeti (1974)

Osman Gashi, Hafir Plakiqi e Sadik Krasniqi Mora bjeshkën tepërpjetë

Rizah Bllaca Kënga e Brahim Pashës

Rizah Bllaca Kënga e Musë Tahirit vers. I

Rrahman Pagarusha e Hamëz Llapçeva Thërret Prizreni mori Shkodër

Salih e Feriz Krasniqi Ishin kanë shtatë-tetë vetë

Salih e Feriz Krasniqi Kënga e Aga Hasan Agës

Salih e Feriz Krasniqi Lulëzoi fusha, lulëzoi mali

Sef Mleqani Kënga e Arnaut Osmanit (Muja e Halili)

Të bijtë e Sef Mleqanit Kanarinë sa shumë të dua Brahimi e Beqa

Të bijtë e Sef Mleqanit Kënga e Demë Ahmetit

Të bijtë e Sef Mleqanit Kënga e Oso Kukës

Të bijtë e Sef Mleqanit Mora abdesin I

Vëllezrit Bajra Këngë për Drenicën

Vëllezrit Morina Kënga e Fazli Grajçevcit

Vëllezrit Morina Kënga e Rrustë Gradicës

Vëllezrit Qetaj Këngë për kurbetgjitë

Xhavit e Nexhat Vitia E mora në dorë këtë çifteli

Zekë Lushi Kënga e Bajram Zekës (Hata)

WwW.hackerflori3.tk
 
JavaScript Free Code myspace layouts

myspace layouts

Advertisement
 
.......:Ora:.......
 
......:Lajmet:......
 
.....:Floori:.....
 

JavaScript Free Code
......:Background:......
 

[Green]
[Bright Green]
[Sea Green]
[Red]
[Magenta]
[Fusia]
[Pink]
[Purple]
[Navy]
[Blue]
[Royal Blue]
[Sky Blue]
[Yellow]
[Brown]
[Almond]
[White]
[Black]
[Coral]
[Olive Drab]
[Orange]


JavaScript Free Code
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=